Напередодні Великодня пропонуємо приготувати паску з фруктовим кремом за рецептом Осипи Заклинської (1928 рік), сирну паску з чорницями з книги “Як добре і здорово варити” (1938 рік) та мигдалеву бабку за рецептом 1910 року, передають Патріоти України....
У борщу завжди присутня впізнавана кислинка, без якої страву не вийде назвати класичною, передають Патріоти України. Однак будь-яка господиня може перестаратися, у результаті чого страва стає надмірно кислою. Як правило, ця ситуація виникає у тому випа...
Яйця зараз за ціною стали золотими, тому для господинь актуальне питання: чим їх замінити у випічці? Пропонуємо декілька перевірених варіантів, що допоможуть вам економити на яйцях у наш час, передають Патріоти України. Для приготування солодкої випічк...
Деруни - національна українська страва, їх готують по всьому світу, але у наших господинь вони найсмачніші, передають Патріоти України. Кухарі та господині намагаються експериментувати, щоб привнести до класичної рецептури щось своє. Якщо ви втомилися ...
Смачно нагодувати родину - це завдання із зірочкою. Кожен день хочеться щось іншого та нового, передають Патріоти України. Картопля є одним із найулюбленіших коренеплодів, які запікають, варять, смажать. Пропонуємо вам ще один варіант страви для вечері...
При смаженні картоплі найважливішим і складним завданням є збереження хрусткої скоринки, передають Патріоти України. Сам коренеплід при цьому всередині має залишитись м’яким та ніжним. Завдяки таким контрастам текстур та смаків страва є такою затребува...
Якщо ви хочете швидко приготувати скумбрію у маринованому вигляді, то цей рецепт - ваша знахідка. Пів години - і рибка готова, передають Патріоти України. Обов’язково при такому приготуванні порізати скумбрію шириною не більше, ніж 5 мм. Це для того, щ...
Розсольник - один із найсмачніших супів. Сьогодні розповідаємо про деякі хитрощі у приготуванні смачного та наваристого розсольника, з невеликими нюансами, передають Патріоти України. Деякі не люблять розсольник, тому що в його складі перлова крупа. Я...