​Двоє туристів з Росії загинули в Турції

В місті Анталія загинуло двоє російських туристів.

Фото: РосбалтВ місті Анталія, яке є одним з курортних міст Туреччини, загинуло двоє россійських туристів, повідомляють Патріоти України з посиланням на "Лайф"

Нікітін, якому було 35 років, загинув через падіння з балкону готеля, в якому проживав. Впав чоловік з четвертого поверха. Його дружина повідомляє, що він вийшов на балкон, щоб подихати свіжим повітрям. Після того, як чоловік протягом довгого часу не повертався в номер, дружина пішла на балкон, перевірити чи все добре, і побачила мертве тіло чоловіка на землі.

Смерть Нікітіна підтвердили в Генконсульстві Росії в місті Анталія. Повідомляється, що чоловік впав через те, що випив забагато алкоголю. В місто Анталія доставили тіло чоловіка. Там проведуть експертизу.

Також помер 39-річний житель Росії Микола Белов. Він втонув у водосховищі Оймапинар. Місцеві ЗМІ повідомили, що він відправився на екскурсію човном зі своєю сім'єю. Невідомо чому, він стрибнув з нього і вирішив пливти до берега самостійно. Потім його вже ніхто не бачив.

Поліція та рятівники оперативно прибули на місце події. Зараз туриста шукають. Громадянин РФ наразі вважається безвісті зниклим. Про це повідомляє генеральне консульство Россії в Анталії.

Опублікував: Анастасія Блиндюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Над Кримом виють сирени та лунають вибухи в різних кутках окупованого півострова

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:32

У тимчасово окупованому Криму вранці 19 квітня було чути вибухи. Про це повідомляє Telegram-канал Кримський вітер.

"Скоро корабли будут уничтожаться здесь": Партизани розвідали військово-морську базу РФ у Новоросійську

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:17

Партизанський рух "Атеш" провів розвідку військово-морської бази Чорноморського флоту Росії в Новоросійську. Туди РФ перемістила більшість своїх суден з Криму. Про це пише "Атеш" у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. "Під час розвідки б...